Whitepaper: Waarom het klimaatverdrag meer impact heeft op jouw organisatie dan je denkt


In november 2016 is het klimaatverdrag van Parijs door voldoende landen geratificeerd om het in werking te laten treden. Daarnaast is begin december de Nederlandse Energieagenda bekend gemaakt. Nederland zal dus serieuze stappen moeten gaan zetten om te gaan voldoen aan de gestelde doelen.

Dit heeft gevolgen voor Nederland als geheel. Maar zeker ook voor jouw organisatie. Wat gaat er veranderen? En hoe speel je daar als organisatie op in zodat je niet achterblijft ten opzichte van andere organisaties?

Lees de Whitepaper 'De impact van het klimaatverdrag op jouw organisatie'.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Wil je een maandelijkse tip ontvangen over Future Proof? Schrijf je hier in voor de tip.

Meer weten?

bas.lamfers@lemonfieldprojects.nl

06-144 79 274

  • Instagram
  • LinkedIn App Icon