top of page

Future Proof

Wat is het?

Er zijn ontzettend veel trends en ontwikkelingen gaande momenteel. Eigenlijk teveel om bij te houden. Laat staan om een inschatting te maken over de gevolgen die al deze ontwikkelingen hebben op jouw organisatie, zowel nu als de komende jaren. Denk alleen al aan robotisering, duurzaamheid (en bijbehorende wet- en regelgeving) of een vergrijzende populatie.

Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie mee kan gaan in al deze ontwikkelingen hebben VDL en Lemonfield samen een module ontwikkeld die jou hierbij helpt. 

Voor Wie?

Onze dienst is beschikbaar voor iedere organisatie die het bewustzijn heeft dat er zaken veranderen en niet precies weten hoe ze daar op in moeten spelen. Dit kan zijn voor bedrijven met een man of 30 tot aan grote organisaties die met deze vraag lopen. Het maakt niet uit of je een bedrijf bent of een gemeente. Er veranderen voor iedere organisatie zaken.

Hoe

VDL en Lemonfield begeleiden organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst.
We helpen je door eerst een scan te maken van de organisatie. Daarin kijken we naar de huidige stand, wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Daarnaast maken we een uitgebreide analyse van de branche waarin je opereert. We kijken naar wet- en regelgeving en kijken waar de kansen en bedreigingen liggen voor jouw organisatie en branche.

Als we daar een beeld van hebben, nemen we deze resultaten uitgebreid met je door en kiezen we samen voor de punten waarmee we aan de slag gaan. Dit kan dus op allerlei vlakken zijn. Van personeel tot duurzaamheid en van concurrentie tot aan compliance. We schakelen hierbij soms de hulp in van collega’s uit andere disciplines die ervaring hebben op het specifieke stuk waar jouw organisatie advies bij kan gebruiken.

Resultaat

Een organisatie die klaar is voor de toekomst is wat we je beloven. Als we klaar zijn met het traject houden we natuurlijk een vinger aan de pols. We zullen je regelmatig op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen en kunnen natuurlijk, op verzoek, na verloop van tijd een nieuwe scan maken om te kijken of er wellicht nog nieuwe uitdagingen liggen die we samen op kunnen pakken. 

Product

Ons product is dus geen rapport dat in een lade verdwijnt maar een hands-on aanpak waarmee we echt in jouw organisatie aan de slag gaan.

Contact

 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend, kosteloos gesprek aanvragen, neem dan zeker contact met ons op. Dat via deze knop of via:

Bas Lamfers 06 144 79 274

Rene van der Lem 06 532 42 576

Office
London City
bottom of page