top of page

Elektrisch rijden met Lemonfield

Twee weken geleden was een leuk moment voor Lemonfield. Voor een jaar gaan we de E-Golf testen via een project van Natuur & Milieu en de gemeente Den Haag.

In een eerder blog heb ik hier al over geschreven en twee weken geleden konden we onze nieuwe auto ophalen.

We hebben de auto nu bijna twee weken en het rijdt geweldig. De motor hoor je niet wat zorgt voor een hoop rust in de auto. Daarnaast is de auto zeer comfortabel en is het heerlijk rijden. Ik ben zelf ruim 1.90m en ik zit er prima in. De auto heeft 5 zitplaatsen.

Het leuke van het project is dat het de bedoeling is om de auto te delen. Op deze manier kunnen er veel mensen kennis maken met elektrisch vervoer. Onze auto is dus ook te huur via Snappcar. Mocht je het een keer willen testen, dan kun je de auto hier vinden. Ik raad het iedereen van harte aan. Je krijgt uitgebreide instructies over hoe de auto te rijden en natuurlijk hoe op te laden. Als je de auto huurt krijg je nadat je de auto gekozen hebt ook nog een code van mij met 5 euro korting.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page